APK Keuring in Huizen

 
Moet de APK van uw auto binnenkort weer gedaan worden? Apk is feitelijk een technische controle van de auto waarbij gekeken wordt naar verkeersveiligheid en milieu. Voor een APK in Huizen bent u dan ook altijd welkom om vragen te stellen. Wij nemen graag de tijd om u de APK bij ons in Huizen uit te leggen aan de hand van uw auto.
 
Mocht er tijdens de APK blijken dat er een reparatie of vervanging nodig zijn, dan kunt u altijd vragen naar de vervangen onderdelen. Dit zodat u kunt zien wat er vervangen is.

Waar laat u de APK in Huizen doen?

Uiteraard laat u deze doen bij Garagebedrijf A&J. Garagebedrijf A&J is opgericht in 2007 door Andre van der Leij. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een vakkundig garagebedrijf met 9 enthousiaste medewerkers.

Sinds september 2013 zijn wij gevestigd op de Nijverheidsweg 26 in Huizen.

 Onze monteurs werken met moderne apparatuur. Wij verlenen onze diensten aan alle merken personenauto’s en bedrijfsauto’s.

 Dat wij kwaliteit leveren komt niet alleen terug in onze werkzaamheden, maar ook in de communicatie met u als klant. De klant is bij ons nog altijd koning(in).

Meer weten over APK in Huizen?

Heeft u verder nog vragen over onze mogelijkheden voor de APK van uw auto bij ons in Huizen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook kunt u direct een afspraak inplannen. Dit kunt u telefonisch doen of door gebruik te maken van ons contactformulier op de site.