Onze diensten

Airco check

Airco onderhoud zorgt ervoor dat er geen nare geuren ontstaan door achterstallig onderhoud. Airco onderhoud is in de winter essentieel voor veiligheid. Tevens zorgt het ervoor dat de ramen niet beslaan en daardoor een transparante blik op de weg geeft.

Reparaties

Auto reparatie of airco reparatie nodig? Startmotor kapot? Dan bent u bij Garagebedrijf A&J aan het juiste adres. Garagebedrijf A&J repareert uw kapotte startmotor, vervangt uw distributieriem of vult de airco bij. Kapotte onderdelen worden bij ons altijd vervangen door het beste alternatief, want Garagebedrijf A&J maakt uitsluitend gebruik van originele en kwaliteitsonderdelen die specifiek voor uw auto bestemd zijn. Bovendien zorgt Garagebedrijf A&J ervoor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt. Door de vakkennis en ervaring van onze topmonteurs is uw auto bij Garagebedrijf A&J in de beste handen.

Rem onderzoek

Remmen behoren tot de belangrijkste onderdelen van uw auto. Maar net als alle andere onderdelen van uw auto hebben ze last van slijtage. Doorrijden met versleten remmen kan leiden tot onnodig dure reparaties en is bovendien gevaarlijk. Remblokken en/of remschijven vervangen geeft zekerheid, ook een remklauw vervangen kan eens voor komen. Geef de remmen van uw auto daarom de aandacht die ze verdienen en laat ze regelmatig controleren. Met de remmenservice van Garagebedrijf A&J kunt u veilig met uw auto de weg op.

APK

De APK is een technische controle van de auto waarbij gekeken wordt naar verkeersveiligheid en milieu. Bij ons bent u altijd welkom om vragen te stellen, wij nemen graag de tijd om u de APK keuring uit te leggen aan de hand van uw auto. Mocht er toch een reparatie of vervanging nodig zijn, dan kunt u altijd vragen naar de vervangen onderdelen, zodat u kunt zien wat er vervangen is.

Onderhoud

Iedere auto heeft onderhoud nodig. De fabrikant adviseert ieder jaar de auto minimaal te onderwerpen aan een zogenaamde jaarbeurt. Dat is niet voor niets: een goed onderhouden auto biedt u bedrijfszekerheid en waarborgt uw rijcomfort. Bovendien heeft een goed onderhouden auto een hogere restwaarde.

Wielen uitlijnen

Uw auto uitlijnen is erg belangrijk voor de wegligging, brandstofverbruik en slijtage van uw banden. Hier bij Garagebedrijf A&J maken we gebruik van de allernieuwste Hunter uitlijn system. Zo bent u zeker van de juiste uitlijning van uw auto.

Auto onderhoud & reparaties

CarXpert A&J heeft al jarenlange expertise op het gebied van alle merken auto’s. Onze monteurs werken met de modernste apparatuur. Daardoor kunt u erop vertrouwen dat het onderhoud of reparatie van uw auto op een betrouwbare en vakkundige wijze wordt uitgevoerd.