MobiliteitService

24/7 Pechhulp via uw CarXpert

CarXpert staat voor 100% achter het gevoerde onderhoud en daar profiteert u van als klant. Goed en regulier uitgevoerd onderhoud maakt de kans op pech een stuk kleiner.

CarXpert kan daarom de pechhulp MobiliteitService aanbieden voor een zeer scherpe prijs. Mocht u toch pech krijgen, dan zorgt CarXpert er voor dat u zo snel mogelijk weer op pad bent. 24 uur per dag en 7 dagen per week. Uniek! Onze MobiliteitService gaat zelfs zo ver dat uw caravan of aanhanger, mits jaarlijks gecontroleerd door uw CarXpert, gratis deelneemt in de MobiliteitService. Dag en nacht assistentie in maar liefst 44 landen.

Het reguliere onderhoud van uw auto dient uit te worden gevoerd door een CarXpert bedrijf om deel te kunnen nemen aan deze MobiliteitService.

Internationaal netwerk
CarXpert maakt gebruik van een internationaal netwerk. U mag dus altijd rekenen op snelle assistentie. Een professioneel netwerk van bergers en hulpverleners, zowel nationaal als internationaal, staan 24 uur per dag voor u klaar. Specialistische opleidingen en een technische helpdesk garanderen dat de technische kennis van deze pechhulpverlenende bedrijven op een hoog niveau blijft.

De best mogelijke assistentie
We zullen pech altijd ter plaatse proberen te verhelpen. Immers, hoe eerder u weer mobiel bent, hoe beter. De assistentieverlener voor technische storingen is in de regel Eerste Autotechnicus. Kan het probleem niet ter plaatse worden opgelost, dan wordt uw auto naar de dichtstbijzijnde CarXpert gebracht waar het euvel zo snel mogelijk wordt verholpen.

Vervangend vervoer
Indien noodzakelijk wordt gratis vervangend vervoer geregeld. Er worden zelfs vier dagen vervangend vervoer in het buitenland vergoed. Bijzonder is dat ook uw caravan en aanhangwagen gerepatrieerd worden in deze service.

Geef een reactie